Statistički seminar 

 

StatSeminar slikaStatistički seminar Odjela za matematiku osnovan je u studenom 2017. godine s namjerom da se na njemu prezentiraju razne teme iz područja primijenjene i matematičke statistike.

Cilj seminara je uspostaviti znanstvenostručnu suradnju između nastavnika i suradnika sa svih sastavnica Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku iz područja statistike.

Statistički seminar održava se u svom redovitom terminu, četvrtkom u 15:15 sati u predavaonici 22 na katu Odjela za matematiku.

e-mail seminara: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko želite postati član Statističkog seminara to možete ostvariti ispunjavanjem sljedećeg formulara.

Tajnik seminara: Ivan Papić

 

 


Najava seminara:

  • prof. dr. sc. Mirta Benšić, Odjel za matematiku, Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku:  Regresijska analiza - interpretacije i zablude30. studenog 2017.
  • izv. prof. dr. sc. Vesna Ilakovac, Medicinski fakultet Osijek, Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku:  Smjernice o izvještavanju istraživanja u biomedicini07. prosinca 2017.
  • izv. prof. dr. sc. Nenad Šuvak, Odjel za matematiku, Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku:  Mjere zavisnosti - svojstva i zamke14. prosinca 2017.
  • prof. dr. sc. Nataša Šarlija, Ekonomski fakultet u Osijeku, Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku:  Upotreba logističke regresije u procjeni potencijala za rast poduzeća21. prosinca 2017.
  • doc. dr. sc. Silvija Ručević, Filozofski fakultet Osijek, Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku:  Muke po malom uzorku11. siječnja 2018.

Održani seminari:

 

 

Korisni linkovi: