OBAVIJESTI

REZULTATI PISMENOG ISPITA IZ MATEMATIKE I MATEMATIČKIH METODA U FINANCIJAMA - 11.09.2015.

Rezultate pismenog ispita iz Matematike možete vidjeti ovdje.
Rezultate pismenog ispita iz Matematičkih metoda u financijama možete vidjeti ovdje.
Studenti koji žele vidjeti ispit ili nisu zadovoljni ocjenom trebaju doći u ponedjeljak 14.09.2015. u 10 sati u kabinet prof.dr.sc. Klobučar.

REZULTATI PISMENOG ISPITA IZ MATEMATIKE I MATEMATIČKIH METODA U FINANCIJAMA

Rezultate pismenog ispita iz Matematike možete vidjeti ovdje.
Rezultate pismenog ispita iz Matematičkih metoda u financijama možete vidjeti ovdje.

REZULTATI PISMENOG ISPITA IZ MATEMATIČKIH METODA

Rezultate pismenog ispita iz Matematičkih metoda možete vidjeti ovdje. Oni koji su postigli pozitivnu ocjenu na ovom pismenom roku trebaju doći sutra 3.7. u 10:30h u kabinet prof. Klobučar potvrditi ocjenu.

REZULTATI PISMENOG ISPITA IZ MATEMATIKE

Rezultate pismenog ispita iz Matematike možete vidjeti ovdje. Oni koji su postigli pozitivnu ocjenu na ovom pismenom roku trebaju doći sutra 3.7. u 10:30h u kabinet prof. Klobučar potvrditi ocjenu.

POTVRDA OCJENE

Studenti koji trebaju upisati ocjene i prijavili su ispit za 29.6. za potvrdu ocjene trebaju doći u ponedjeljak 29.6. u 12.30 sati u dvoranu 1, ukoliko ne mogu doći potrebno je da ocjenu netko u njihovo ime potvrdi.

REZULTATI POPRAVNOG KOLOKVIJA

Rezultate popravnog kolokvija možete vidjeti ovdje. Uvid u kolokvije za grupe G1 i G3 bit će u utorak 23. lipnja u 11 sati na Ekonomskom fakultetu kod asistentice Ane Bilandžić, za grupe G2 i G4 u utorak 23. lipnja u 11.30 sati na Odjelu za matematiku (kabinet 7 - prizemlje) kod asistentice Mateje Đumić i za grupu G5 u utorak 23. lipnja u 10.30 sati na Odjelu za matematiku (kabinet 14 - prvi kat) kod asistenta Ivana Papića.

POTVRDA OCJENE

Studenti koji su prijavili ispit za 15.6. za potvrdu ocjene trebaju doći sutra (18.6.) u 8 sati u kabinet prof. Klobučar kako bi potvrdili ocjenu, ukoliko to nisu u mogućnosti potrebno je da dođe netko to učiniti u njihovo ime. Oni studenti koji nisu prijavili rok ili nisu u mogućnosti doći sutra trebaju prijaviti ispit za 29.6. i doći u vrijeme pismenog ispita kako bi potvrdili ocjenu.

POTVRDA OCJENE S KOLOKVIJA

Za upis ocjene potrebno je prijaviti rok te na taj rok doći kako bi se ocjena potvrdila i upisala.

REZULTATI TREĆEG KOLOKVIJA

Rezultate trećeg kolokvija možete vidjeti ovdje. Uvid u kolokvije za grupe G1 i G3 bit će u ponedjeljak 15. lipnja u 10 sati na Ekonomskom fakultetu kod asistentice Ane Bilandžić, za grupe G2 i G4 u utorak 16. lipnja u 11 sati na Odjelu za matematiku (kabinet 7 - prizemlje) kod asistentice Mateje Đumić i za grupu G5 u ponedjeljak 15. lipnja u 13.30 sati na Odjelu za matematiku (kabinet 14 - prvi kat) kod asistenta Ivana Papića.

TERMIN TREĆEG KOLOKVIJA I POPRAVNOG KOLOKVIJA

Treći kolokvij će se pisati 13.6. u 9 sati u predavaonicama 1 i 2, a popravni kolokvij 20.6. u 9 sati u istim predavaonicama.

REZULTATI DRUGOG KOLOKVIJA

Rezultate drugog kolokvija možete vidjeti ovdje. Uvid u kolokvije za grupe G1 i G3 bit će u petak 5. lipnja u 11.45 na Ekonomskom fakultetu kod asistentice Ane Bilandžić, za grupe G2 i G4 u utorak 2. lipnja u 11.45 sati na Odjelu za matematiku (kabinet 7 - prizemlje) kod asistentice Mateje Đumić i za grupu G5 u ponedjeljak 1. lipnja u 13.30 sati na Odjelu za matematiku (kabinet 14 - prvi kat) kod asistenta Ivana Papića.

TERMIN DRUGOG KOLOKVIJA

Drugi kolokvij će se održati u subotu, 23. svibnja, u 13 sati u dvoranama 1,2 i 3. Raspored studenata po grupama bit će naknadno objavljen. Gradivo koje će biti u kolokviju obuhvaća gradivo s 5.-9. predavanja i vježbi (Nizovi realnih brojeva do uključujući Primjena derivacija). Kolokviju mogu pristupiti studenti koji su na prvom kolokviju imali više od 20 bodova. Na kolokvij je obavezno ponijeti indeks, iksicu ili neki dokument s fotografijom. Studenti koji ne ponesu neku od navedenih stvari neće moći predati kolokvij.

REZULTATI PRVOG KOLOKVIJA

Rezultate prvog kolokvija možete vidjeti ovdje. Studenti su raspoređeni po grupama kako su predali, a izvanredni studenti koji se nisu odlučili za grupu nalaze se u grupi G5. Uvid u kolokvije za grupe G1 i G3 bit će u petak 24. travnja u 11.45 na Ekonomskom fakultetu kod asistentice Ane Greugurević, za grupe G2 i G4 u utorak 21. travnja u 13 sati, i u petak 24. travnja u 9 sati na Odjelu za matematiku (kabinet 7 - prizemlje) kod asistentice Mateje Đumić i za grupu G5 u petak 24. travnja u 12 sati na Odjelu za matematiku (kabinet 14 - prvi kat) kod asistenta Ivana Papića.

TERMIN PRVOG KOLOKVIJA

Prvi kolokvij će se održati u subotu, 11. travnja, u 9 sati u dvoranama 1,2 i 3. Raspored studenata po grupama bit će naknadno objavljen. Gradivo koje će biti u kolokviju obuhvaća gradivo s prvih 4 predavanja i vježbi. Na kolokvij je obavezno ponijeti indeks, iksicu ili neki dokument s fotografijom. Studenti koji ne ponesu neku od navedenih stvari neće moći predati kolokvij.

ODGODA VJEŽBI I PREDAVANJA

U petak, 3. tavnja, neće se održati ni predavanje ni vježbe iz Matematike.