Predavanje

Dragi svi,

kako smo prošli ponedjeljak naglo počeli koristiti zoom za nastavu, nisam odmah napravila ponavljajući događaj. Stoga vas molim da od ponedjeljka, 23. 3. u 8,30 se prijavite na https://zoom.us/j/2141549582

Lijep pozdrav,

Daniela Šincek

 

 

Dragi svi,

od 6,30 pokušavam pokrenuti sesiju na BigBlueButton-u, zasada neuspješno. Ukoliko ne bude moguće održati online predavanje, nastojat ću snimiti audio zapis uz prezentaciju te vam isti dostaviti. Ukoliko to ne uspijem, poslat ću vam prezentacije bez popratnog audio teksta. 

Lijep pozdrav,

Daniela Šincek

Važna obavijest!

Molim da se sutra (16. 3. 2020). u 8,30 logirate na sljedeći link https://demo.bigbluebutton.org/gl/dan-2rk-mjp preko kojeg ću održavati predavanje.

Kako bismo izbjegli mikrofoniju, molim da na echo testu na početku izaberete slušalice. 

Može se nastava pratiti i preko mobitela (u vodoravno položaju), ali je puno bolji prikaz preko računala/laptopa. Možete pratiti i preko zvučnika, ali preporučujem da koristite slušalice (za izlaganje seminara slušalice s mikrofonom - može od mobitela).

Big Blue Button omogućuje preuzimanje popisa logiranih te ću to koristiti umjesto potpisivanja na potpisnu listu. 

Na prikazu ćete vidjeti opciju za javni chat - u njemu ćete upisivati pitanja, komentare i slično. Molim Vas da to koristite jer će mi nedostajati povratna informacija s vaših lica je li nešto jasno, pretiho, diskutabilno i slično. 

Molim vas sve za strpljenje, nadam se da će funkcionirati. Ukoliko ne bude moguće ovako, rezervna mogućnost je YouTube stream (ukoliko to bude potrebno, obavijestit ću vas o istome). 

 

Lijep pozdrav do sutra,

Daniela Šincek

 

 

Psihologija odgoja i obrazovanja II

P006 (1+1+1) - 3 ECTS boda

 

OSNOVNE INFORMACIJE

Psihologija odgoja i obrazovanja II izvodi se u ljetnom semestru četvrte godine sveučilišnog nastavničkog studija matematike i informatike. Cilj kolegija je upoznati studente s praktičnim aspektima psihologije odgoja i obrazovanja. Nastava se odvija kroz predavanja, seminare i diskusijske grupe.  

  • Sadržaj kolegija možete dohvatiti na sljedećem linku (pdf).

 


                                     NASTAVNIK                              KONZULTACIJE
VODITELJICA KOLEGIJA izv. prof. dr. sc. Daniela Šincek Prema dogovoru 
IZVODITELJICA NASTAVE PREDAVANJA izv. prof. dr. sc. Daniela Šincek Prema dogovoru
IZVODITELJICA SEMINARA I VJEŽBI dr. sc. Marija Milić

Prema dogovoru

OSNOVNA LITERATURA

  1. Vizek-Vidović, V., Vlahović-Štetić, V., Rijavec, M. i Miljković, D., (2003). Psihologija obrazovanja. Zagreb: IEP- VERN.

 

 

 

You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment