Odjel za matematiku

Pretkolegij Odjela za matematiku

 

OSNOVNE INFORMACIJE

Pretkolegij Odjela za matematiku je online tečaj koji studentima prve godine preddiplomskog studija nudi mogućnost testiranja i samostalnog ponavljanja srednjoškolskog gradiva matematike. Teme obuhvaćene Pretkolegijem su sljedeće:

  1. Brojevi i algebra
  2. Funkcije
  3. Jednadžbe i nejednadžbe
  4. Geometrija

Tečaj Pretkolegija sastoji se od dva dijela. U prvom dijelu nalaze se zadaci za samostalan rad. U drugom dijelu nalaze se zadaci za provjeru znanja. Detaljnije informacije o samom Pretkolegiju možete  pronaći unutar Loomen sustava.

*Kako se može pristupiti Pretkolegiju?*

Pretkolegij je u potpunosti izveden kao e-kolegij na Loomen platformi (https://loomen.carnet.hr/) što znači da će sav sadržaj i komunikacija biti u obliku online sadržaja. Kako biste pristupili e-kolegiju preporučujemo sljedeće korake:

  1. Na e-kolegij pristupite preko poveznice  https://loomen.carnet.hr/course/view.php?id=7086
  2. Prilikom pristupa e-kolegiju ponudit će vam se opcija prijave i odaberite opciju: "Prijava s  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. elektroničkim identitetom" (tu trebate unijeti informacije koje ste dobili u Obavijesnom pismu prilikom upisa). Kako bi se upisali na e-kolegij kod Studentskog upisa upišite lozinku e-kolegija pr3tkolegij
  3. Nakon upisa, u glavnom izborniku Loomen sustava u podizborniku Moji e-kolegiji pojavit će se PRETKOLEGIJ kao e-kolegij na kojeg ste se prijavili. Nakon ovog koraka više ne morate unositi lozinku e-kolegija.

 


TERMINI DEMONSTRATURA   

Raspored studenata po grupama i termini demonstratura bit će objavljeni do 1. listopada 2020.  


OBAVIJESTI  

  • [1.7.2020.] Kontakt osoba je doc. dr. sc. M. Jukić Bokun (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

 

You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment