Odjel za matematiku

Pretkolegij Odjela za matematiku

 

OSNOVNE INFORMACIJE

Pretkolegij Odjela za matematiku je online tečaj koji studentima prve godine preddiplomskog studija nudi mogućnost testiranja i samostalnog ponavljanja srednjoškolskog gradiva matematike. Teme obuhvaćene Pretkolegijem su sljedeće:

  1. Brojevi i algebra
  2. Funkcije
  3. Jednadžbe i nejednadžbe
  4. Geometrija

Tečaj Pretkolegija sastoji se od dva dijela. U prvom dijelu nalaze se zadaci za samostalan rad. U drugom dijelu nalaze se zadaci za provjeru znanja. Detaljnije informacije o samom Pretkolegiju možete  pronaći unutar Loomen sustava.

*Kako se može pristupiti Pretkolegiju?*

Pretkolegij je u potpunosti izveden kao e-kolegij na Loomen platformi (https://loomen.carnet.hr/) što znači da će sav sadržaj i komunikacija biti u obliku online sadržaja. Kako biste pristupili e-kolegiju preporučujemo sljedeće korake:

  1. Na e-kolegij pristupite preko poveznice https://loomen.carnet.hr/course/view.php?id=22844VAŽNO: Poveznica na Pretkolegij se od 4.9.2021. promijenila. Ukoliko studenti koji su se ranije upisali na Pretkolegij nemaju pristup kolegiju preko navedene poveznice, trebaju se ponovno upisati na način kako je to opisano ovdje.
  2. Prilikom pristupa e-kolegiju ponudit će vam se opcija prijave i odaberite opciju: "Prijava s  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. elektroničkim identitetom" (tu trebate unijeti informacije koje ste dobili u Obavijesnom pismu prilikom upisa). Kako bi se upisali na e-kolegij kod Studentskog upisa upišite lozinku e-kolegija pr3tkolegij
  3. Nakon upisa, u glavnom izborniku Loomen sustava u podizborniku Moji e-kolegiji pojavit će se PRETKOLEGIJ kao e-kolegij na kojeg ste se prijavili. Nakon ovog koraka više ne morate unositi lozinku e-kolegija.

 


TERMINI DEMONSTRATURA   

Raspored studenata po grupama i termini demonstratura bit će objavljeni do 4. listopada 2021.  


OBAVIJESTI  

  • [1.7.2021.] Kontakt osoba je doc. dr. sc. M. Jukić Bokun (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).
  • [5.9.2021.] Od 4.9.2021. potrebno je koristiti ovu poveznicu na Pretkolegij: https://loomen.carnet.hr/course/view.php?id=22844. Ukoliko studenti koji su se ranije upisali na Pretkolegij nemaju pristup kolegiju preko navedene poveznice, trebaju se ponovno upisati na način kako je to opisano na ovoj stranici. U slučaju bilo kakvih problema, studenti se mogu javiti doc. dr. sc. M. Jukić Bokun na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

 

You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment