PozivnicaAdactaGardenBarbecueParty

I ove godine povodom kraja nastave Odjel za matematiku, u suradnji sa Studentskim zborom, organizira Garden Barbecue Party. Party će se održati u srijedu (6. lipnja) s početkom u 18h u našem dvorištu, a čitav događaj je i ove godine u potpunosti sponzoriran od strane tvrtke Adacta. Glavni motiv za organizaciju ovog događaja je okupljanje studenata i nastavnika Odjela za matematiku u opuštenoj atmosferi u kojoj ćemo zajedno proslaviti skori završetak ljetnog semestra. Ove godine u sklopu party-a održat će se tri popratna događaja:

Novitet je da ćemo ove godine po prvi puta imati live nastupe dva benda: Bikini Motel i tamburaše Arteški Bunar

U sklopu ovog događaja studenti će odabrati nastavnika godine, a nastavnici studenta/icu. Nastavnik godine kao i student/ica godine će biti posebno nagrađeni od strane Adacta-e. 

Molimo vas da svoje sudjelovanje na ovom događaju obvezno prijavite na ovoj poveznici  najkasnije do nedjelje (03.06.) te nam na taj način olakšate organizaciju događaja (npr. organizacija količine hrane, pića, itd.). 

Svoje sudjelovanje na aktivnostima možete prijaviti klikom na gornje linkove (šah ili bela). Kviz znanja ne zahtjeva prijave, već će biti organiziran tijekom samog party-a, pomoću platforme Kahoot

Ovo prilikom zahvaljujemo Adacta-i na sponzorstvu, a sve nastavnike i studente pozivamo da se pridruže partyju, čiji moto ostaje isti kao i prošlih  godina: 

“If you're spending your entire early 20s chasing the next party, what are you running away from?” ― Demi Lovato