Ispis

Podrška kroz studij - 3. godina preddiplomskog studija matematike i 3. godina nastavničkog studija matematike i informatike

Mentor - voditelj godišta:

izv. prof. dr. sc. Mihaela Ribičić Penava

Termin konzultacija: utorkom od 12:00 do 13:00.

 


Obavijesti

Raspored zadnjih kolokvija i usmenih ispita za studente koji polažu ispit putem kolokvija za ljetni semestar ak. 2018./2019. god. (link)

Raspored zadnjih kolokvija i usmenih ispita za studente koji polažu ispit putem kolokvija za zimski semestar ak. 2018./2019. god. (link)

Zapisnik sastanka voditelja godišta sa studentima održanog 25. siječnja 2018.

Raspored zadnjih kolokvija i usmenih ispita za studente koji polažu ispit putem kolokvija za zimski semestar ak. 2017./2018. god.

Raspored zadnjih kolokvija i usmenih ispita za studente koji polažu ispit putem kolokvija za ljetni semestar ak. 2017./2018. god. (link)


Pitanja i odgovori

Poštovani studenti, putem ovog sustava omogućeno vam je u obliku komentara postavljati pitanja koja se odnose na vaš studij. Vaša pitanja su javno dostupna i ostalim vašim kolegama, kao i odgovori koje ćete dobiti putem ovog sustava. Prilikom pisanja komentara molim vas označite kvadratić "Notify me of followup comments via e-mail" kako biste odgovor na postavljeno pitanje putem e-maila primili u primjerenom vremenskom roku.