Fakultet primijenjene matematike i informatike

Podrška kroz studij

Mentori godišta

 

 

Sustav podrške kroz studij pruža potporu studentima prvenstveno u   postizanju   akademskih   ciljeva, ali   i u  razvoju  vještina i kompetencija  potrebnih  za  ostvarivanje  vlastitih  potencijala,  profesionalnih  i  osobnih. U širem  kontekstu,  jedan  od  ciljeva mentorskog sustava je   unaprijediti   komunikaciju te doprinijeti izgrađivanju povjerenja i poštovanja između studenata i zaposlenika Odjela, kao i između samih studenata s ciljem unaprjeđivanja kvalitete studija i studiranja na Odjelu  za matematiku.

Nastavnik mentor godišta sa studentima komunicira putem mrežne stranice pridružene određenom godištu. Studenti mogu postavljati općenita pitanja vezano za nastavu i studije na glavnoj stranici podrške kroz studij, a pitanja specifična za pojedina godišta mogu postavljati na poveznicama koje su gore navedene. Studenti mogu bez ustručavanja postavljati svoja pitanja jer vrlo je vjerojatno da postavljena pitanja zanimaju i druge studente. Ukoliko se ukaže potreba za individualnim sastankom, studenti se mogu obratiti nastavniku mentoru-voditelju godišta u terminu predviđenom za konzultacije.

Sva pitanja ili pritužbe studenti mogu uputiti mentorima godišta. Anonimni prijedlozi, primjedbe i pritužbe mogu se ostaviti u za to namijenjenom sandučiću na 1. katu Odjela za matematiku.

 


Obavijesti

Prikazuje se posljednjih pet obavijesti. Prikaži sve obavijesti


Zanimljivosti

ivana slika

   

 U rujnu i listopadu 2018. Odjel za matematiku posjetila je studentica Ivana Raković sa Odsjeka za matematiku i informatiku u Banjoj Luci.

     Posjet je realiziran u okviru suradnje udruge IAESTE CROATIA. IAESTE CROATIA je Hrvatska udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti. Studenti Odjela za matematiku Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku također sudjeluju i lokalnim i međunarodnim aktivnostima udruge IAESTE lokalnog odbora Osijek, a više informacija se može pronaći na sljedećem linku.

     Studentica Ivana Raković radi na istraživanju Hardy-Littlewood-Polya nejednakosti. Više informacija o njenom posjetu možete pronaći ovdje.
 
 
 

JohennesJung

     U perodu od 4. rujna 2017. do 27. listopada 2017. Odjel za matematiku posjetio je student Johannes Jung sa Technische Universität Berlin, Berlin, Njemačka.

    

     Student Johannes Jung radi na primjenama spektralnih algoritama za klasteriranje. Više informacija o njegovom posjetu možete pronaći ovdje.
 

 


Pitanja i odgovori

You are not authorised to post comments.

Comments powered by CComment