Interna studentska anketa Fakulteta primijenjene matematike i informatike

Od 29. siječnja do 15. ožujka 2024. na Fakultetu primijenjene matematike i informatike će se provoditi Interna studentska anketa za zimski semestar akademske 2023./2024. godine.

Tijekom trajanja ankete studenti će moći ostvariti pravo na kupon za piće po izboru (Coca Cola, Iso Sport, mineralna, ledeni čaj, kava…) u studentskom restoranu Fakulteta primijenjene matematike i informatike ukoliko anketu ispune u ponedjeljak 29. siječnja između 8 i 14 sati u RP-3 ili u petak 2. veljače također
između 8 i 14 sati u RP-3.

Molimo vas da ispunite anketu, jer će povratna informacija koju ćemo dobiti od vas u velikoj mjeri pomoći povećanju kvalitete izvođenja nastave iz svakog pojedinog kolegija. Anketu popunjavaju svi studenti čiji studij se vodi kroz ISVU (studenti koji ispite prijavljuju putem studomata).

Anketa je potpuno anonimna i odgovore neće biti moguće povezati s bilo kojim studentom stoga vas molimo da vaši odgovori budu iskreni i neka izražavaju vaša mišljenja i stavove vezane za pojedini kolegij koji ocjenjujete, jer na taj način sudjelujete u prilagodbi izvedbe kolegija na način koji studentima najviše odgovara. U slučaju bilo kakvih problema prilikom popunjavanja ili nejasnoća molimo vas da kontaktirate Ured za studente Fakulteta primijenjene matematike i informatike (studentsku referadu).